torsdag 16. september 2010

og plutselig var fridagen blitt arbeidsdag....

I går kveld var jeg på Tupperware-party.. og selvsagt handlet jeg litt (eller mye.. det kan du velge...). Etterpå ble go'stolen inntatt og det var liksom ikke måte på hvor god tid jeg hadde, før jeg la meg. Jeg hadde jo fri...............................husmorporno ble lest, opptil flere kapittel.. for jeg hadde jo fri.... klokka var nærmere to før lyset ble slukket. Ingen vekkerklokke var satt på =) Gjennom en "tung" søvn hører jeg en uvant lyd, hva i all verden er den lyden... skitt, det er telefonen. Klokken er litt over sju og det brer seg en visshet om hva som venter.. noen har blitt syk av kollegaene..


Det aner meg hvor fortvilet en trøtt nattevakt blir, når ikke bare en, men to ringer for å si at de ikke kommer på jobb. I ørska svarer jeg at jeg selvsagt skal komme, jeg må bare våkne litt først, dvs bøtte innpå med kaffe.. mye kaffe... kort tid etterpå er jeg på vei. På turen ned fra fjellet (eller over skylaget som noen sier) merker jeg at jeg må være forferdelig trøtt, for alt ser jo så ullent ut.. hm, radioen durer og km på km går unna.. Da slår det meg, BRILLENE.. de ligger igjen på badet.. jaja, ikke rart verden ble litt uklar da.. men det må jo bare gå. Noen timer etterpå er hodet en smule tungt (jada, det er jo ganske tungt til vanlig å men..) og det er godt å skrive inn timer til utbetaling. Så har jeg jammen jobbet inn det jeg handlet for i går kveld =))))))))
Ønsker alle en fin kveld, hvis du har fri fra jobb i morgen - det kan være greit å ikke legge seg så alt for sent allikevel, noen kan ringe etter deg... he he, jeg satser på at jeg skal slippe det i morgen =) Klem fra Laila!

Ingen kommentarer: