søndag 19. september 2010

Glimt fra lørdagen =)

Dette er et dårlig bilde fra Olavsgruva. Men opplevelsen sitter i =) Hansen-treffet inneholdt studiebesøk i Rørosgruvene i år. Guiden var bare helt topp! Han var pensjonist og lidenskapelig opptatt av å formidle gruvenes historie med humor og innlevelse. Bare å høre på Røros-dialekten gjør at du blir i godt humør. Nederst i gruven underholdt han også med sang. Imponert =) Vi var 50 m under bakken, 1/2 km vei.. Det kjentes når vi skulle opp igjen, startet i et forrykende tempo, men måtte slippe noen forbi pga pusting og pesing..  Hurra for en kjempebra kondis!!


Så gikk turen til Gjetbergsvollen, der var det et imponerende matbord som ventet oss. Og gjett om vi spiste... så mye at hver og en måtte ta seg noen turer ut, slik at de kunne gjøre plass til mer av fristelsene som var der. Inger ville prøve "surpøsje", noe jeg tror er en spesialitet fra Rørosområdet(?), denne var nok ikke så veldig god, eller man kan vel si at smaken nok var meget spesiell. Hansen-klanen var plassert i fjøsdelen, der gikk praten og smattingen livlig =) Jeg hadde hyggelig selskap av Inger, Oddny, Sissel og Gunnar. Så det ble en del skratting =) Kjenner jeg er glad i slekta mi jeg !!

Dette bildet får tale for seg, eller.. hele klanen var enige om at det hadde vært en super dag. Som forøvrig ble avsluttet på Schanke bua, med god drikke, da de fleste fortsatt var mette etter matøkta tidligere på dagen, en etter en forsvant de ut i natten.. fornøyde over det 5 søskenbarn-treffet!  Takk for at vi får bli med på dette =) Vi blir gjerne med igjen neste år å !!! Søndagen har vært veldig slapp, det eneste fornuftige jeg har gjort i dag, er å lage middag.  Klem fra Laila =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er enig i at det var veldig hyggelig ja! Gleder meg allerede til neste år, hvor det nå måtte bli henn!
Sissel

Laila sa...

Ja, her må det nok tenkes... hvor vi vil møtes neste år =) For treff må det bli!! Kanskje vi får lage slike merker du snakket om å =)
Klem