søndag 5. september 2010

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A er den første bokstaven i det latinske alfabetet og tilhører i gruppen vokaler (kilde: Wikipedia)
Her et bilde av Sonja der Avslapping er kodeordet. Dette er tatt høsten 2007 - da hun var lita og søt, nå er ho bare søt..




Et annet ord på A som jeg har tenkt å reflektere litt over er Avføring : På jobb er det et naturlig samtaleemne, noen er mer fokusert på emnet enn andre. Det føres såkalte Avføringslister, med små a'er og store Aer, noen slenger gjerne på kg, når de har blitt meget imponert over mengden de skal rapportere. Som kjent kan manglende avføring gi stort ubehag og det er en kjent sak at sykehjem er storforbrukere av Avføringsmidler.. Kanskje litt for mye iblant? Ved bruk av slike midler kan du ødelegge tarmens naturlige funksjon og du kan bli avhengig av disse midlene =)


Her er et bilde fra våren 2008 -Avslutning for kull 117, her representert av Tynset -avdelingen. En flott gjeng med sykepleiere. Noen har jeg fortsatt god kontakt med mens andre har jeg knapt sett etterpå. Det var en fin avslutning på 3 innholdsrike år, med vond rumpe etter treningen på intramuskulære injeksjoner, pizza sammen med puggegjengen kvelden før en eksamen, latter, gråt og nerveproblemer... he he!


Jeg tenkte jeg skulle ha med et boktips på bokstaven A: hm, nå er jeg mest glad i krim (forutenom husmorpornoen som florerer i mitt hjem.. ) skal se litt i bokhylla her...
A for Alibi av Sue Grafton, hun har tatt dette med alfabetet litt lenger enn meg da.. hun skriver en bok for hver bokstav. Bøkene hennes handler om etterforskeren Kinsey Millhone. Jeg har kjøpt disse bøkene i pocketformat, det har holdt hardt noen ganger men jeg har klart å styre unna når de er helt ny og med stiv perm...  Jeg har kommet til bokstaven U- og venter med lengsel og smerte på pocketutgaven.
Stor søndagsklem fra Laila =)

3 kommentarer:

Andrea sa...

Mange gode pizza vi fikk spist ja ;)

Laila sa...

Det var vel dem som gjorde karakterene gode, eller???

Andrea sa...

Heheh.. ja nåkka må d no vær ;)