tirsdag 17. august 2010

Siste dag i ferien.......

I natt våknet jeg å trodde at jeg var lam, dvs helt til jeg rørte litt på meg... hofta og ryggen var helt ødelagt (jada, dette er moro sjø)... og smertene jog gjennom meg.. heldigvis ikke lam tenkte jeg. I ørska gikk jeg opp for så å legge meg igjen. Sovna gjorde jeg, og det lenge!
Sola var høyt på himmelen da jeg våget meg ut, fast bestemt på å ikke være med å lage ved i dag. Her skulle sola nytes til fulle.
Jeg hadde med meg kaffe, husmorporno, Miss Marple og kald drikke.
Ettersom dagen gikk, kjente jeg at jeg måtte ut på tur. På med de nye fjellskoene (med ny klipt lugg, jada jeg har klipt den sjøl... )og ut i nærmiljøet =)
Sekken var utrustet med cola, røyk, kamera og bærspann. Spannet kunne jeg ha satt igjen hjemme, så ikke en multe jeg. Men fint var det allikevel og varmt =)
Sonja fikk springe løst, noe som resulterte i div plystring og banning, for hun kom aldri når jeg syns hun hadde vært lenge borte. Hadde store planer om å gå til Tunntjønnan men jeg måtte returnere pga Sonja. Jeg kunne liksom ikke legge innover fjellet når hun ikke hadde bånd. Og borte var ho.. Småsliten og lettere irritert entret jeg hjemmet, og hvem møtte meg der : Sonja. Hun hadde gått hjem en stund før meg.........
Det er utrolig mange fine motiv i naturen =)
Jeg foreslo for bonden at vi kunne gå inn på Tunntjønnan når han var ferdig i fjøset, men neida, veden var viktigere... OK, så hadde jeg egentlig bestemt meg for ikke å bidra på den fronten i kveld, men samvittigheten sa at jeg måtte.
Med musikk på øret, fengende sådan, gikk det som en lek. Bonden var nok veldig fornøyd med at han hadde øreklokker, for det var ikke fritt for falske sangstrofer fra meg... men når Bon Jovi spiller sine gamle, kjære hits, så må en tonedøv få lov til å synge ut sin lovprising =)
Ønsker alle en kjempefin kveld /natt, nå skal denne damen straks finne senga - Tidligvakt i morgen =)
Stor klem

Ingen kommentarer: